Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Kurér Grafisk AS er behandlingsansvarlige for personopplysninger som samles inn på nettsiden: www.kurergrafisk.no, evt. andre nettbaserte tjenester som eies og driftes av Kurér Grafisk AS.

Personopplysninger som behandles

Kurér Grafisk AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på opplysninger som innhentes:

  • Navn
  • Stilling
  • Adresse/Firmaadresse/fakturaadresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Melding/bakgrunn for henvendelse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse

 

Registrering/innhenting av opplysninger

Kurér Grafisk AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi disse opplysningene. Dersom man velger å ikke oppgi dataene, kan vi være forhindret fra å gi tilgang til etterspurt service, produkter eller tjenester.

Relevante opplysninger, som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling, som skjer som en del av saksbehandling registreres i vårt ordresystem. Kurér Grafisks ansatte benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og gjennomgår den årlig for å slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved oppsigelse eller annet fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer.

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Telefonsamtaler (telefonnummer fra og til, samt tidspunkt for samtalen) logges i vår telefonsentral, levert av Phonero. Denne loggen er nødvendig for administrasjon og drift av systemet. Den benyttes ikke som grunnlag for statistikk, da vi ikke fører statistikk på telefon.

Eksempel på skjema:

  • Kontaktskjema
  • Ved bestilling av produkter eller tjenester via våre nettsider
  • Ved overføring av filer/dokumenter
  • Når man laster ned dokumenter, produktinformasjon, o.l.

 

Google Analytics

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google Inc («Google»). Google Analytics bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en slik cookie ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til og lagres på Googles servere.

Kurér Grafisk AS bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettsider. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt, osv. Googles personvernreglene gjelder for alle tjenester som tilbys av Google Inc. og partnerne. Les personvernreglene her.

 

Informasjon som overføres tredjepart

Kontaktinformasjon for registrering av domenenavn eller andre web-relaterte tjenester omfatter følgende informasjon:

  • Fullt navn
  • Firmanavn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-post

Informasjonen overføres vårt datterselskap Østlandsweb AS, se egen personvernerklæring og tjenestevilkår

 

Nyhetsbrev

Kurér Grafisk sender ut nyhetsbrev av og til via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. MailChimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv. Du kan velge å oppgi hva du prefererer av informasjon, om du er en bedrift, eller annet. Dette gjøres for at vi kun skal sende relevant informasjon. Les også MailChimps’ sikkerhetserklæring og personvernerklæring.

 

Formålet med innhenting/registrering av opplysninger

  • For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
  • For å kunne ha nødvendig kommunikasjon og (kunde)oppfølging
  • For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester
  • For å kunne sende relevant informasjon

 

Lagring av opplysninger

Informasjon innhentet gjennom skjemaer på våre nettsider lagres/videresendes internt til og/eller lagres i vårt CRM-system.

 

Sletting av opplysningene

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

 

Utlevering av opplysninger til tredjepart

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Kurér Grafisk AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av produkter/tjenester som bestilles via nettsidene våre.

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene vi lagrer om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Der hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Kurér Grafisk ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Kontaktinformasjon:

Kurér Grafisk AS
Norvald Strands veg 43, 2212 Kongsvinger
Telefon: 62 88 89 10
post@kurergrafisk.no