Meny Lukk

Nettsider

Vi kan levere webhotell, registrering av domenenavn, e-postløsninger og drift av dedikerte servere. Vi leverer webdesign og gode profilerings-løsninger på nettet, og vi kan spesialtilpasse databaseløsninger for deg. Sammen finner vi løsningen som passer deg og din bedrift best!

Webutvikling
Vi kan hjelpe deg utvikle din tilstedeværelse på nettet til det bedre. Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang av din nettside så skal vi ta en titt, lage noen analyser og komme med forslag til hvordan du skal utvikle siden videre.

Google Analytics
Som en del av analysen vi gjør, er alltid Google Analytics et godt verktøy å ha i bakgrunn. Har ikke du Google Analytics på din nettside så kan vi hjelpe deg med dette. Vi tilbyr kvartalsrapporter med informasjon om hva som foregår på din nettside, og anbefalinger om hva som kan forbedres.

Google AdWords​
Har du lyst til å prøve deg på litt konkret digital markedsføring? Da kan Google AdWords være en god venn i prosessen. Med mange muligheter og strategier for annonsering, kan vi bistå med digital markedsføring. Vi er sertifiserte innenfor AdWords og hjelper deg gjerne.

nettsider illustrasjon
nettsider illustrasjon